Prijeđi na glavni sadržaj
AMPEU logo
hr en

Prijava na vjesnik

Ako ste zainteresirani za primanje informacija  o aktivnostima Eurydicea pozivamo Vas da se prijavite ispod na Eurydiceov elektronički vjesnik. Nacionalna jedinica za Eurydice jednom godišnje priređuje obuhvatan vjesnik s pregledom ključnih aktivnosti u protekloj godini i relevantnim najavama. Periodične se šalju i okružne informacije o najvažnijim aktivnostima mreže Eurydice.

 

 

Obrada osobnih podataka

 

Ovo je Obavijest o obradi osobnih podataka koju je izdala Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska 26, Zagreb, OIB 25385906011 (dalje: „Agencija“). Ova obavijest namijenjena je posjetiteljima mrežnih stranica kojima upravlja Agencija.

Agencija ne obrađuje osobne podatke posjetitelja mrežnih stranica kojima upravlja. Izuzetak su situacije na nekim mrežnim stranicama na kojima je posjetitelju omogućeno kontaktiranje Agencije ili registracija putem web obrazaca, prijava na elektronički vjesnik Agencije ili slično. U takvim situacijama, posjetitelj je zasebno upozoren o obradi osobnih podataka te svrsi obrade. Opća obavijest o obradi osobnih podataka sadrži kategorije ispitanika te njihovih osobnih podataka koji se obrađuju, svrhe obrade i pravne osnove, kategorije primatelja osobnih podataka, informaciju o pravima ispitanika kao i druge informacije koje Agencija mora pružiti u skladu s primjenjivim propisima.